Showroom Van Wezel Tegelwerken

Een showroom vol ideeën. Twee verdiepingen oneindige keuze waar iedereen met Brabantse gastvrijheid wordt ontvangen. Dat is Van Wezel Tegelwerken.

Alle soorten, maten, kleuren en merken wandtegels, vloertegels en natuursteen maken dat echt iedereen kan slagen bij ons!

Rustig zelf rondkijken is geen probleem, maar uitvoerig en deskundig worden geïnformeerd en geadviseerd is uiteraard ook mogelijk. Jarenlange ervaring, deskundigheid en enthousiasme maken bij ons het verschil. Kom gewoon eens langs om dit te ervaren. Wij staan graag voor u klaar.

Wandtegels

Wandtegels

Van Wezel Tegelwerken inspireert u graag op het gebied van wandtegels. Voor diverse toepassingen hebben wij een zeer breed scala aan materialen, dessins en trends. Dit uiteraard volledig afgestemd op uw budget.

Natuursteen

Natuursteen

Om een prachtige natuurlijke uitstraling te krijgen in een ruimte is het gebruik van duurzaam natuursteen een stijlvolle uitkomst. Van marmer, graniet tot andere prachtige materialen. Stap gerust binnen in onze showroom.

Vloertegels

Vloertegels

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van vloertegels. Zeker in combinatie met de vloerverwarming van Van Wezel Tegelwerken is dit een comfortabele en onderhoudsvriendelijke vloerafwerking.