Tegelzetter in een grote regio

Van Wezel Tegelwerken, in de wijde regio sinds jaar en dag bekend als dé tegelzetter.

Vakwerk, dat is alles wat wij maken. Met heel veel liefde voor het vak staan al onze gemotiveerde medewerkers klaar om voor u hun vakmanschap in te zetten. Prachtige wanden en vloeren, keukens en badkamers en bijzondere projecten, wij hebben er talloze gerealiseerd. Wij gaan ook graag voor u aan de slag.

Als tegelzetter zijn wij actief in een grote regio. Wij zijn gevestigd in Ammerzoden, nabij Den Bosch, maar staan klaar voor iedereen die kwaliteit, betrouwbaarheid en service graag gecombineerd ziet met betaalbare prijzen.

Bij ons kunt u hiervoor terecht. Velen hebben zich al verbaasd over onze scherpe offertes en het ongelofelijke aanbod in onze showroom van 2 verdiepingen

 

P1000086-kopie

Meer informatie of een tegelzetter offerte

Op onze website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en wat we doen. Wilt u meer informatie over tegels, natuursteen, tegelzetter of vloerverwarming of wilt u meteen een offerte? U mag direct contact opnemen of gezellig langskomen, wij staan graag voor u klaar.

U kunt voor informatie of een offerte ook onderstaand formulier invullen. U krijgt dan direct van ons bericht.

 


 

Naam *

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Email *

Uw bericht


Tegelzetter voor tegels en natuursteen

Wij kunnen wandtegels, vloertegels en natuursteen leveren en aanbrengen. Wij hebben als tegelzetter ervaring met alle soorten, merken, afmetingen, en materialen en kunnen met elk product een fantastisch eindresultaat creëren. Onze tegelzetters zijn graag trots op hun werk!