Tegelzetter Ammerzoden

Van Wezel Tegelwerken is uw Tegelzetter voor Ammerzoden en omgeving. Al jaren zijn wij toonaangevend in deze regio en staan wij bekend om onze uitstekende service, de kwaliteit die we leveren, de garanties die we verstrekken en de concurrerende offertes waarmee we velen al hebben verbaasd.

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Ammerzoden en omstreken dan bent u bij Van Wezel Tegelwerken bij het juiste adres.Met veel kennis, ervaring en deskundigheid maken onze enthousiaste medewerkers uw project tot een droomproject. De mooiste tegelvloeren, natuursteenvloeren en badkamers hebben zij al gerealiseerd. Ze gaan graag ook voor u aan de slag.

Alle soorten Tegels

Bent u op zoek naar tegels voor een fraaie tegelvloer, een keukenwand, een hele badkamer of een toilet? Van Wezel Tegelwerken heeft een enorme keuze in wandtegels, vloertegels en natuursteen.

Een prachtige showroom van twee verdiepingen, boordevol voorbeelden en ideeën. U slaagt bij ons altijd.

Van Wezel Tegelwerken – Tegelzetter Ammerzoden
 

Tegelzetter Ammerzoden

Op onze website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en wat we doen. Wilt u meer informatie over tegels, natuursteen, tegelzetten of vloerverwarming of wilt u meteen een offerte? U mag direct contact opnemen of gezellig langskomen, wij staan graag voor u klaar.

U kunt voor informatie of een zeer scherpe offerte ook onderstaand formulier invullen. U krijgt dan direct van ons bericht.

Meer informatie of een offerte van Tegelzetter Ammerzoden

Naam *

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Email *

Uw bericht