Over Van Wezel Tegelwerken

Van Wezel Tegelwerken is sinds mensenheugenis een begrip in de wijde regio.

Vader Jan van Wezel en zoon Rob van Wezel zijn de drijvende krachten achter dit prachtige bedrijf. Ongelofelijk veel ervaring, kennis en vakmanschap, gecombineerd met enthousiasme en liefde voor het vak zijn de stabiele basis van ons bedrijf. Ook onze gemotiveerde medewerkers zijn uit dit hout gesneden.

Service en Betrouwbaarheid schrijven wij met hoofdletters

Afspraak is bij ons afspraak en eerlijk duurt het langst. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbare dienstverlening en producten van gegarandeerde kwaliteit. Niet voor niets zijn wij al jaren toonaangevend in onze branche.

Zeer scherp geprijsd

Of het nou gaat om de levering van tegels of natuursteen, het aanbrengen ervan of het aanleggen van vloerverwarming, bij ons kunt u altijd rekenen op een verrassend lage offerte. Neem gewoon eens de proef op de som, wij hebben al vaker mensen positief verrast en niet zelden zelfs versteld doen staan.

Meer informatie of een offerte van Van Wezel Tegelwerken

Op onze website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en wat we doen. Wilt u meer informatie over tegels, natuursteen, tegelzetten of vloerverwarming of wilt u meteen een offerte? U mag direct contact opnemen of gezellig langskomen, wij staan graag voor u klaar.

U kunt voor informatie of een offerte ook onderstaand formulier invullen.

U krijgt dan direct van ons bericht.

 


Naam *

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Email *

Uw bericht